JeeBee Dictee 2012

JeeBee Dictee




Op vrijdag 5 oktober 2012 vindt de zevende editie van het JeeBee Dictee plaats, wederom in de Eusebiuskerk te Arnhem. Het JeeBee Dictee is hét jaarlijkse evenement binnen het arrondissement Arnhem.



Tijdens het JeeBee Dictee testen advocaten, leden van de rechterlijke macht en officieren van justitie hun beheersing van de wetten van de Nederlandse spelling.



Dit jaar is de Jonge Balie Arnhem verheugd dat de Nationale Ombudsman prof. Mr. Brenninkmeijer zich bereid heeft verklaard om het dictee te schrijven en voor te dragen. Prof. Mr. A.F.M. (Alex) Brenninkmeijer (1951) is sinds 1 oktober 2005 Nationale ombudsman. Hiervoor was hij onder meer Hoogleraar Staatsrecht te Leiden, vicepresident van de Centrale Raad van Beroep, bekleedde hij diverse functies in de rechterlijke macht en was hij redactievoorzitter van verschillende juridische tijdschriften.



Iedere baliegenoot kan zowel individueel als in teamverband (vier tot zes personen per team) deelnemen aan het dictee. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Inschrijving is mogelijk via…..

Zowel de beste individuele deelnemer als het beste deelnemende team maken aanspraak op mooie prijzen.



Na afloop het dictee kan in de Eusebiuskerk onder het genot van een drankje het dictee worden besproken met de andere deelnemers. Vervolgens vindt tijdens het diner in het naastgelegen café Dudok de prijsuitreiking plaats.



Programma

15:30 uur : ontvangst in de Eusebiuskerk

16:00 uur : aanvang JeeBee Dictee 2012

17:00 uur : aanvang borrel in de Eusbiuskerk

18:00 uur : ontvangst in Dudok voor het diner

18:30 uur : aanvang diner en prijsuitreiking in Dudok

21:00 uur : einde